RAAF Opleidingen

 

RAAF biedt door het jaar heen diverse opleidingen aan op het gebied van trainingsacteren en trainen. Daarnaast maakt RAAF ook opleidingen op maat. Wil je meer weten, mail naar info@raafopleidingentraining.nl

 

Op onze planning staan:

 


Kennismakingsdag Trainingsacteren

Zaterdag 16 november 2019 van 10.00 tot 17.00, omgeving ‘s-Hertogenbosch

 

Klinkt leuk, trainingsacteren…

Maar wat is het nou eigenlijk precies?

Wat moet je kunnen?

Hoe ziet zo’n training eruit?

Wat moet je doen?

Kan ik dat ook?

Vind ik dat dan ook leuk?

Wil ik er misschien mijn vak van maken?

 

Tijdens de kennismakingsdag van RAAF Trainingsacteurs kom je dat allemaal te weten.

 

 

Over Trainingsacteren

Trainingsacteren is echt een vak. Heel anders dan het vak acteur, want het draait hier niet om de acteur of het script, maar om wat de deelnemer wil leren.

In de training speel je (op maat) telkens een andere rol in een kort rollenspel met een deelnemer. Natuurlijk heb je daarvoor eerst een veilige sfeer gecreëerd. Door jouw spel én feedback krijgt een deelnemer inzicht in zijn manier van communiceren. Je geeft hem concrete handvatten waarmee hij echt iets kan.

Door met jou als trainingsacteur te oefenen kan een deelnemer beter en effectiever zijn werk doen en bepaalde vaardigheden die hij daarvoor nog niet had, eigen maken.

 

 

Het programma

Tijdens deze dag gaan we vooral veel DOEN. Want door te ervaren, kom je erachter of trainingsacteren echt wat voor je is. Natuurlijk starten we met een korte kennismaking en een  opwarming. Een goede, veilige sfeer vinden wij heel belangrijk. We gebruiken werkvormen die veel voorkomen in trainingen, zodat je ook echt weet hoe het eraan toe gaat en wat het van je vraagt om een goede trainingsacteur te worden. Daarnaast doen we een hoop oefeningen om de vaardigheden van jou als traininsacteur te ontwikkelen.

Als je wilt, geven we je aan het eind van de dag feedback over jouw optreden als aankomend traininsgacteur en geven we een advies over hoe je verder kunt. Leuk toch? Weet je meteen waar je staat.

 

Korting op de Opleiding tot Trainingsacteur

Als je enthousiast bent en door wilt met je te ontwikkelen als trainingsacteur, kun je je na de kennismaking inschrijven voor de RAAF Opleiding tot Trainingsacteur (vijf dagen). Je krijgt van ons dan 10% korting!

 

Over RAAF Traininsgacteurs

RAAF werd in 2017 opgericht door Rens van de Rijdt en Aafje Dohmen, allebei trainingsacteur, trainer en docent. Samen zijn zij goed voor meer dan twintig jaar ervaring als trainingsacteurs en trainers. Handig om het te leren van ervaringsdeskundigen op beide vlakken. Zij geven zowel de kennismakingsdagen als de opleiding. Meer informatie over hen vind je op de website.

 

Praktische info

  • Kosten: € 100,- (incl. koffie, thee en een kuukske), vooraf te betalen
  • Lunch graag zelf meenemen
  • Locatie wordt later bekend gemaakt, omgeving ’s-Hertogenbosch
  • Aanmelden voor woensdag 6 november via info@raafopleidingentraining.nl

 

REACTIES VAN OUD-DEELNEMERS (op de opleiding tot trainingsacteur):

  • ‘Scherp, vriendelijk, veilig, hard aan het werk, enthousiast, gepassioneerd, professioneel, duidelijk, deskundig. Dat vond ik ervan. Punt.’ – Annelies Simons
  • ‘Ik heb vijf fantastisch leerzame dagen gehad in een prettige leeromgeving van twee zeer vakbekwame professionals.’ – Roxane Clijsen
  • ‘Raaf brengt eigen vakkennis en ervaring op een vakkundige en vriendelijke manier over.’ – Edwin Peeters