Over RAAF

Na ruim tien jaar in het vak te hebben rondgelopen en na vele avondjes te hebben gefilosofeerd over het vak, besloten Rens en Aafje een bedrijfje te starten. Sowieso een laagdrempelige opleiding voor trainingsacteurs in het zuiden van het land, maar daarnaast een inspiratieplek voor trainers én acteurs om te leren het creatieve deel van zichzelf aan te spreken. De dingen nét even iets anders te doen. Vrijer te denken, niet aan modellen vast te blijven hangen, je intuïtie gebruiken en in het moment te staan.

 

RAAF gelooft in maatwerk. Het gaat in onze trainingen en opleidingen om jou. We proppen je niet in modellen; we proberen vanuit jouw kwaliteiten te werken en je bewust te maken van je valkuilen, zodat je binnen je eigen stijl kunt groeien in de richting die jij kiest. Wij geloven in positiviteit en dat leren leuk kan zijn. Daar zetten wij ons voor de volle 100% voor in.

 

Rens van de Rijdt studeerde in 2009 af aan de Fontys Academie voor Theater in Tilburg. Sinds 2007 werkt hij als trainingsacteur en trainer binnen diverse communicatietrainingen. Daarnaast ontwikkelt en geeft Rens verschillende trainingen voor scholen en bedrijven door het hele land en werkt hij als acteur bij Omdenken. In 2014 was hij medeoprichter van jeugdtheatergezelschap Koekepeer Theater, waarmee hij nog elk jaar een nieuwe voorstelling aflevert.

Rens van de Rijdt (foto: Kees Hummelman)

 

 

 

 

Aafje Dohmen kreeg in in 2006 haar diploma van de Fontys Academie voor Theater in Tilburg. Sindsdien werkt zij als trainingsacteur en trainer door het hele land voor zeer diverse doelgroepen en opdrachtgevers: van scholen, banken, zorginstellingen tot het leger. Ze geeft lessen trainingsacteren, presenteren, regisseren en acteren, begeleidt stages van Fontys en werkt als artistiek projectleider voor Factorium Podiumkunsten in Tilburg.

Aafje Dohmen (foto: Jostijn Ligtvoet)

 

 

Reacties

Wat vond je van de basisopleiding voor trainingsacteurs?

 

‘Scherp, vriendelijk, veilig, hard aan het werk, enthousiast, gepassioneerd, professioneel, duidelijk, deskundig. Dat vond ik ervan. Punt.’
-Annelies Simons, deelneemster RAAF basisopleiding voor trainingsacteurs #1, 2018

 

‘Ik heb vijf fantastisch leerzame dagen gehad in een prettige leeromgeving van twee zeer vakbekwame professionals.’
-Roxane Clijsen, deelneemster RAAF basisopleiding voor trainingsacteurs #1, 2018